Behandlingar


Komplett tandvård på Östermalm – för vuxna och barn som bland annat innefattar:

– Undersökning och rådgivning
– Förebyggande tandvård
– Fyllningar
– Porslinsfasader
– Tandblekning
– Estetisk tandvård
– Kronor och bryggor
– Del-och helproteser
– Bettskenor
– Behandling av käkledsbesvär, spänningshuvudvärk och smärta i käkmuskulatur
– Implantat
– Rotbehandlingar
– Tandutdragningar och Kirurgi
– Tandlossningsbehandlingar

Samarbetspartners

Vi har även ett nära samarbete med specialister inom olika områden som vi remitterar till vid behov. Vi arbetar endast med tandteknikerlabb i Sverige vilket säkerställer konstruktioner av hög kvalitet samt värnar vår miljö genom minskade utsläpp. Läs mer om våra samarbetspartners.

Kontakt vid frågor

Kontakta oss gärna om du har frågor om de olika behandlingarna som vi erbjuder. Du når oss över telefon under våra öppettider och även på vår e-post. 


Så här går det till när du kommer till oss på behandling

  • Vi genomför en klinisk undersökning som innefattar röntgenundersökning där vi samlar all den informationen som vi behöver.
  • Hos oss blir du hörd, vi lyssnar på dina önskemål och tar sedan fram ett terapi och kostnadsförslag baserat på undersökningen.
  • Vi tar ett gemensamt beslut om vilken behandling som passar dig bäst. Här går vi även igenom olika finansieringslösningar som erbjuds.

Om du har akuta besvär hjälper vi dig självklart med dessa först så att du snabbt blir fri från dina besvär. Vi kan erbjuda akuttider dagligen. Läs mer om bokning här.


Mer information samt före- och efterbilder

Är du nyfiken på att läsa mer om tandvård och olika behandlingar så rekommenderar vi att du kollar in alltomtänder.nu – där finns mycket bra information att ta del av.

I vårt galleri visas också utvalda före- och efterbilder på patientbehandlingar som har genomförts av oss.