• Rosa Ansari

  Föräldraledig. Vikarie under denna period är Tandläkare Kerstin Höglund.

  Rosa Ansari är legitimerad tandläkare med en examen från Karolinska Institutet och flertal vidareutbildningar inom återbyggnad av bettet (protetik), harmoni mellan bett och muskulatur samt spänningshuvudvärk och estetiska fyllningar. Hon har bred kunskap och erfarenhet inom tandvården där hon har arbetat både inom folktandvården och privat tandvård. Rosa har ett helhetstänk som innefattar allt från förebyggande tandvård till komplexa fall samt estetisk tandvård. Oavsett vilket behandling du har behov av ser hon till att du som patient kan känna dig trygg, hörd och bekväm.

 • Jeanette Lindström

  Tandhygienist

  Jeanette Lindström tog sin tandhygienistexamen från Karolinska Institutet och har även gått diverse vidareutbildningar inom yrket. Jeanette är positiv och varm. Hon bryr sig om sina patienter och är mån om att anpassa behandlingen till varje enskild person. Detta är egenskaper som uppskattas högt, medför goda kliniska resultat och skapar goda relationer med patienterna.

 • Inga Åman

  Tandsköterska

  Inga Åman är tandsköterska på kliniken och har varit verksam inom tandvården sedan 2001. Inga sprider lugn och harmoni i varje rum hon befinner sig i. Inga har genomfört flera vidareutbildningar och fördjupat sig i smärtfri bedövning.