Våra samarbetspartners


Vi har ett nära samarbete med specialister inom olika områden som vi remitterar till vid behov. Nedan hittar du mer information om och länkar till några av de specialister vi samarbetar med.

Brahekliniken

Brahekliniken är remissinstans för läkare och tandläkare, där kirurgi, protetik, endodonti och/eller bettfysiologi efterfrågas.Vi remitterar vid behov patienter dit för rotbehandling. Klicka på deras logga för att komma till deras hemsida.

Implantatkirurgi

Vid implantatkirurgi samarbetar vi med Dentalakademin Stockholm som är en av Sveriges ledande tandläkarkliniker inom estetisk tandvård och tandimplantat. Klicka på deras logga för att läsa mer om hur det går till om du blir remitterad dit.

Dentalakademins logga. Klicka på bilden så kommer du till deras hemsida.

Rotbehandlingar

Danakliniken tillgodoser specialisttandvård inom de flesta vuxenspecialiteter och där arbetar specialister inom käkkirurgi, Oralprotetik, parodontologi, endodonti och anestesiologi. Vi remitterar vid behov patienter dit för rotbehandling. Klicka på deras logga för att komma till deras hemsida.

Danaklinikens logga. Klicka på bilden så kommer du till deras hemsida.

Tandtekniker

En tandtekniker arbetar med att tillverka ersättningar för skadade eller förlorade tänder med hjälp av konstgjorda material. Det kan handla om implantat, fasader, avtagbara proteser, tandkronor eller broar. Hos Plabdental finns tandtekniker med stor erfarenhet av estetisk tandvård.